Update IHMS 2024

Ontdek met ons de Summer Academy & Festival van 2024! De 35e editie belooft een unieke ervaring te worden, waarin we vernieuwing omarmen en onze passie voor muziek met hernieuwde energie met jullie willen vieren.

Tijdens de Summer Academy, die plaatsvindt gedurende één à twee weken van 27 juli tot 12 augustus, worden we ondergedompeld in een betoverende wereld van muzikale ontdekkingen. Het Festival zal schitteren met onvergetelijke concerten voor de echte liefhebbers maar ook voor het hele gezin met een aantal mooie familie concerten.

Het afgelopen jaar heeft IHMS een transformatie ondergaan, aangewakkerd door een reeks ontwikkelingen. In 2020 en 2021 konden we helaas geen Summer Academy organiseren, en hoewel de aantallen studenten en bezoekers in 2022 en 2023 nog wat achterbleven, kijken we vol optimisme naar de toekomst.

De financiële situatie van IHMS aan het einde van 2023 was uitdagend, maar met vastberadenheid en steun van onze toegewijde Kringleden en de gemeenten Bergen en Alkmaar, hebben we een solide plan voor 2024 opgesteld. We hebben een nieuwe koers uitgestippeld waarbij de operationele leiding op een begrotingsvriendelijke manier wordt ingevuld. Deze wordt na pensionering van onze zeer gewaardeerde directeur Perry Reitsma ingevuld door Jiri van der Kaaij.

Wij kijken ernaar uit om de 35e editie van de Summer Academy & Festival te organiseren, vol prachtige muziek en gemeenschapszin. We houden u graag op de hoogte van onze opwindende reis. Samen creëren we een onvergetelijke editie die de kracht van muziek en doorzettingsvermogen viert!