Steun ons

Het gaat ons om kansen voor talentontwikkeling en de liefde voor muziek. Deze liefde willen wij graag delen met u en met onze deelnemers. Wilt u ook dat dit reeds 35 jaar bestaande mooie initiatief blijft bestaan? En dat steeds weer nieuw talent zich kan ontwikkelen? Zonder uw steun lukt dat niet.

ANBI status. Wij zijn een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent aanzienlijke fiscale voordelen voor u bij schenkingen.

Lees verder »

U kunt ons op verschillende manieren steunen:

 • Sponsors. Aan sponsors (ook bij sponsoring in natura) bieden wij maatwerk als tegenprestatie. Bijvoorbeeld gratis kaarten voor concerten of concert in eigen kring. Daarbij plaatsen wij uw logo op onze website met, indien gewenst, een link naar uw website.
  Lees verder »
 • Begunstigers. Voor € 50,- voor één persoon en € 70,- voor twee personen bent u al begunstiger. Als begunstiger krijgt u naast 4 gratis tickets ook korting op de reguliere concerten en openbare masterclasses tijdens de Summer Academy & Festival.
  Lees verder »
 • Kringleden. Kringleden verbinden zich voor tenminste 5 jaar voor een schenking. Voor particulieren is dit ten minste € 500,- per jaar en voor ondernemingen is dit ten minste € 1.000,- per jaar. Als waardering organiseren wij voor deze kring regelmatig een huisconcert. Bovendien hebben kringleden vrije toegang bij twee concerten tijdens het zomerfestival.
  Lees verder »
 • Gastgezinnen. Woont u in Bergen NH, Alkmaar of omgeving? Haal de jeugd en de muziek in huis door onderdak te bieden aan deelnemers aan de International Holland Music Sessions. In de weken dat u gastvrijheid biedt kunt u tegen een gereduceerd tarief de concerten en openbare masterclasses bijwonen.
  Lees verder »
 • Vrijwilligers. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde in onze organisatie. Van bijvoorbeeld het bereiden van lunches tot het vervoer van de studenten en vele andere werkzaamheden. In de weken dat u vrijwilliger bent kunt u tegen gereduceerd tarief de concerten en openbare masterclasses bijwonen.
  Lees verder »
 • Eenmalige bijdrage. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om IHMS eenmalig een bedrag toe te kennen, al dan niet bij overlijden. De hoogte van het bedrag mag u natuurlijk geheel zelf bepalen.
  Lees verder »