Laden Evenementen

Zomer Concert – Viool & Piano

Zomer Concert – Viool & Piano
31/07 @ 20:30 - 22:30 Egmond aan den Hoef – Slotkapel

Wij presenteren we een uniek recital in de Slotkapel in Egmond a/d Hoef. Lopend over de natuurstenen vloer, en kijkend naar het gebrandschilderde glas, dat het zonlicht omtovert tot een magisch licht, is een bezoek aan de Slotkapel op zichzelf al een bijzondere belevenis. Wij voegen daar een bijzonder muzikaal optreden bij.

Op deze avond zullen jonge internationale talenten op viool en piano hun uitzonderlijke vaardigheden ten gehore brengen. Deze veelbelovende musici krijgen tijdens ons festival intensieve masterclasses van de gerenommeerde meesters Boris Berman (piano) en Takashi Shimizu (viool).

Dit jaar zullen Linda Lee (Piano) en Riisa Nakahara (Viool) voor u optreden*. Zij zullen een gevarieerd programma brengen met onder andere Bach, Bartok, Brahms, Schubert.

Beide aanstormende talenten zullen u meenemen op een muzikale reis door tijd en ruimte, waarbij ze zowel technische perfectie als diepgaande emotie laten zien.

Kom en beleef een avond vol virtuositeit en passie, wanneer de oude Slotkapel gevuld wordt met de prachtige klanken van viool en piano.

*Klik op de namen van de talenten voor hun biografie

Type concert:
Componist(en):
Diversen
Musici:
Linda Lee (piano), Riisa Nakahara (Viool)
Datum:
31/07
Tijd:
20:30 - 22:30

Locatie

Egmond aan den Hoef – Slotkapel
Slotweg 19
Egmond aan den Hoef, Noord-Holland 1934 CM Nederland
+ Google Maps
Weten wanneer we bij u in de buurt spelen? Bekijk hier de concerten