Laden Evenementen

Zomer Concert – Viool & Piano

Zomer Concert – Viool & Piano
01/08 @ 20:00 - 22:00 Alkmaar – Remonstrantse kerk

Verscholen in het centrum van Alkmaar ligt de Remonstrantse Kerk. Deze schuilkerk is niet zichtbaar vanaf de openbare weg, maar al vele jaren zorgt de IHMS ervoor dat deze unieke plek toch gevonden wordt.

Ook dit jaar presenteren we een aantal unieke recitals die u niet wilt missen. Tijdens de kaasmarkt brengen jonge internationale talenten op viool en piano hun uitzonderlijke vaardigheden ten gehore. Deze veelbelovende musici krijgen tijdens ons festival intensieve masterclasses van de gerenommeerde meesters Boris Berman (piano) en Takashi Shimizu (viool).

Dit jaar zullen Ryan Sheng (Piano) en Hiroko Ninagawa (Viool) voor u optreden*.

Deze drie aanstormende talenten zullen u meenemen op een muzikale reis door tijd en ruimte, waarbij ze zowel technische perfectie als diepgaande emotie laten zien. Zij zullen een gevarieerd programma brengen met onder andere Rimsky-Korsakov,  Prokofiev, Poulenc, Debussy, Beethoven en Schubert.

Kom en beleef een avond vol virtuositeit en passie, terwijl de prachtige klanken van viool en piano klinken op deze bijzondere plek in de binnenstad van Alkmaar.

Locatie

Alkmaar – Remonstrantse kerk
Fnidsen 35-37
Alkmaar, Noord-Holland 1811 ND Nederland
+ Google Maps
Weten wanneer we bij u in de buurt spelen? Bekijk hier de concerten