Laden Evenementen

Koffie Concert – Viool & Piano

Koffie Concert – Viool & Piano
02/08 @ 11:00 - 12:00 Alkmaar – Remonstrantse kerk

Tijdens de kaasmarkt in Alkmaar zal de IHMS een uniek concert organiseren. Twee uitzonderlijk jonge internationale talenten zullen hun uitzonderlijke vaardigheden ten gehore brengen. Verscholen in het centrum van Alkmaar ligt de Remonstrantse Kerk. Deze schuilkerk is niet zichtbaar vanaf de openbare weg, maar al vele jaren zorgt de IHMS ervoor dat deze unieke plek toch gevonden wordt.

Het Japanse wonderkind Shunnosuke Sasaki begon op 4-jarige leeftijd met vioolspelen bij professor Takashi Shimizu. Nu 8 jaar oud heeft Shunnosuke diverse prijzen gewonnen en komt hij naar Nederland om samen met Takashi Shimizu zijn talenten verder te ontwikkelen.

Nast Sasaki, zal de Linda Lee voor u optreden. Linda studeert op dit moment aan Yale School of Music waar zij haar master volgt. Zij bloeit op in haar carrière als solopianiste en als lid van het Amnis Piano Quartet. Met indrukwekkende prestaties, waaronder het winnen van de Yale Chamber Music Competition en het behalen van de 3e plaats op de Fischoff Chamber Music Competition 2023, blijft zij uitblinken in haar muzikale inspanningen.

Zij zullen een gevarieerd programma spelen met onder andere Beethoven, Teleman, Corelli, Ravel en Brahms

Kom en beleef een ochtend vol virtuositeit en passie, terwijl de prachtige klanken van viool en piano klinken op deze bijzondere plek in de binnenstad van Alkmaar.

Locatie

Alkmaar – Remonstrantse kerk
Fnidsen 35-37
Alkmaar, Noord-Holland 1811 ND Nederland
+ Google Maps
Weten wanneer we bij u in de buurt spelen? Bekijk hier de concerten